Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen Suomi
Toimitus osoitteeseen:

Käytetyt Škodan osat

Monet tunnetuista Škoda-autoista ovat lähtöisin vuonna 1895 perustetulta Škoda Auton tehtaalta Tšekin tasavallasta. Kyseessä on yksi maailman vanhimmista autotehtaista. Vuonna 1991 Škoda Auto yhdistyi Volkswagen Groupin kanssa, tai tarkemmin sanottuna Volkswagen osti Škoda-yhtiön. Škodan viehättävät vanhat autot ja niiden modernit vastineet vastaavat kuljettajien erilaisiin tarpeisiin. Yhtiön laaja mallivalikoima tarjoaa valinnanvaraa.

Škodan suosituimpia malleja ovat: Skoda Fabia Mk1 (6Y), Skoda Fabia Mk2 (5J), Skoda Octavia Mk2 (1Z), Skoda Octavia Mk3 (5E), Skoda Superb B6 (3T). OVOKO.FI-sivusto tarjoaa käytettyjä Škodan osia näihin ja moniin muihin sen malleihin. Tarjolla on laaja valikoima hyvillä hinnoilla.

Škoda-ajoneuvojen suuresta suosiosta johtuen Škodan osia haetaan jatkuvasti sivustoltamme.


Kuinka paljon Skoda-auton osat maksavat?
Skoda -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 0.85 eurosta.
Miksi ostaisin Skoda-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman Skoda-auton osia – jopa 313921 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.

Skoda

OVOKO.FI-sivustolla on kadehdittava valikoima Skoda-autonosia osaluokittain jaoteltuina: valaisujärjestelmät, korit, voimansiirrot, ilmastointi-/lämmitysjärjestelmät, moottorit, jarrujärjestelmät jne. Määritä tarpeesi ja hyödy sivustomme tarjoamasta valikoimasta.

Yhdistämme voimamme yli 3414 romuttamon ja käytettyjen osien kauppiaan kanssa, joten pystymme tarjoamaan valtavan valikoiman autonosia. Sinä voit valita parhaat osat hakukriteeriesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaisesti.

Suuri osa Skoda-ajoneuvojen osista on seuraavien, suosituimpien mallien uusia ja käytettyjä osia: Skoda Fabia Mk1 (6Y), Skoda Fabia Mk2 (5J), Skoda Octavia Mk2 (1Z), Skoda Octavia Mk3 (5E), Skoda Superb B6 (3T) jne. Alkuperäisiä autonosia houkuttelevin hinnoin.

Miksi on järkevää ostaa Skoda-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta?

  • Meillä on äärimmäisen laaja valikoima Skoda-ajoneuvojen osia, joten emme epäile hetkeäkään, ettet löytäisi juuri sitä, mitä olet etsimässä.
  • Sivustomme tuotesuodatin tuo valtavasti etua; sen avulla löydät etsimäsi osan nopeasti ja helposti. Voit suodattaa tuotehakua tiettyjen kriteerien mukaan, kuten auton valmistaja, malli, valmistusvuosi, osaluokka, moottorin iskutilavuus ja niin edelleen. Kriteerien käyttö tarkentaa hakua, mikä säästää kallista aikaasi.
  • Kun ostat Skoda-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta, voit suunnitella ostoprosessin täysin itse ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä on yksi verkkokaupan suurimmista eduista – voit suorittaa ostoksesi missä ja milloin se sinulle parhaiten sopii.
  • Me huolehdimme tuotteidesi nopeasta toimituksesta Eurooppaan ja sen ulkopuolelle.
  • Älä tuhlaa aikaasi romuttamoja kiertämällä tai ajelemalla ympäriinsä liikenneruuhkissa – löydät tarvitsemasi osat OVOKO.FI-sivustolta ja voit ostaa ne vaivattomasti vain muutamalla napin painalluksella.
  • Skoda-ajoneuvojen osat – aina suurenmoisella hinta-laatu-suhteella.
  • Myönnämme rahat takaisin -takuun kaikille asiakkaillemme – jos ostamasi osa ei sovi, sinulla on mahdollisuus palauttaa se maksutta ja saada rahasi takaisin.

OVOKO.FI-sivustolla myydään vain korkealuokkaisia uusia ja käytettyjä Skoda-ajoneuvon osia. Osta verkossa, säästä aikaa ja rahaa ja kuluta vähemmän.