Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen Suomi
Toimitus osoitteeseen:

Ovoko.fi on Ford-kuskeille ja -korjaamoille ensisijainen sivusto ostaa Ford varaosat. Verkkokaupastamme löytää helposti käytetyt Ford alkuperäisosat vaivaan kuin vaivaan. Tavaran laadusta kertoo sekin, että myönnämme ostoksiin 14 vuorokauden palautusoikeuden. Mikäli ei ole tyytyväinen ostokseesi, voit vaihtaa varaosan tai saada rahat takaisin. Valikoimamme kattaa kaikki Ford-mallit ja korimallit. Voit hakea varaosaa esimerkiksi osanumerolla tai varaosan nimellä ja suodattaa hakutuloksia oikean varaosan löytämiseksi. Voit löytää ja ostaa Ford varaosat aina helposti palvelustamme. Ostaminen onnistuu myös turvallisesti kaikilla tutuilla maksutavoilla.

Kuinka paljon Ford-auton osat maksavat?
Ford -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 0.49 eurosta.
Miksi ostaisin Ford-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman Ford-auton osia – jopa 1048630 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.

Fordin käytetyt varaosat moniin eri malleihin

Verkkokaupastamme löytyy kattavasti Ford varaosat eri malleihin, kuten suosittuihin Focukseen, Fiestaan ja Mondeoon sekä muihin malleihin. Valikoimastamme löytyy niin turboahdin kuin vaihteistot, jarrut, ohjausjärjestelmät ja muut komponentit. Asiakkaamme arvostavat valikoimamme monipuolisuutta, joka mahdollistaa heidän erilaisten tarpeidensa täyttämisen. Riippumatta siitä, etsitkö varaosia urheilulliseen Ford Mustangiin vai tilavaan Ford Transit -pakettiautoon, meillä on tarvitsemasi osat. Tarjoamme Ford varaosat luotettavasti ja edullisesti ja valikoimamme kattavuus varmistaa, että jokainen Fordin omistaja voi löytää tarvitsemansa osat aina palvelustamme helposti. Fordin suosituimpia malleja ovat: Ford Mondeo Mk III, Ford Mondeo MK IV, Ford Focus, Ford Focus, Ford Focus. Sivustomme tarjoaa käytettyjä Fordin varaosia näihin ja moniin muihin sen malleihin.

Käytetyt Ford-osat kaikkiin ajoneuvosi tarpeisiin

Ford alkuperäiset varaosat ovat ihanteellisia vaihtoehtoja monille eri malleille. Varaosien monimuotoisuus varmistaa, että asiakkaat voivat löytää Ford varaosat eri automalleihin ja eri tarkoituksiin. Käytetyt alkuperäisosat ovat erinomaisia valintoja, koska ne on alun perin valmistettu tiettyyn Ford-malliin, mikä takaa optimaalisen yhteensopivuuden ja suorituskyvyn. Helpoiten Ford varaosat löytää yleensä eniten käytettyihin malleihin, koska niitä päätyy eniten myös romuttamoille. Teemme yhteistyötä lähes 3000 romuttamon kanssa tarjotaksemme luotettavan mutta edullisen väylän löytää käytetyt Ford varaosat. Palvelustamme löytyy myös muiden automerkkien käytetyt alkuperäisosat, kuten Citroen varaosat, Audi varaosat sekä Honda varaosat.

Löydä tarvitsemasi Fordin osat muutamalla napin painalluksella

Ford varaosat on aina helppo ostaa verkkokaupastamme. Riippumatta siitä, käytätkö tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta, voit löytää tarvitsemasi osat muutamalla klikkauksella. Sivustomme tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja tehokkaat hakuominaisuudet. Sivustolla oleva Ford varaosahaku tarjoaa mahdollisuuden hakea esimerkiksi osanumerolla tai varaosan nimellä. Tämän jälkeen voit suodattaa hakutuloksia esimerkiksi automallin, vuosimallin ja korimallin mukaan. Haetusta varaosasta riippuen hakutulokset voi suodattaa hyvinkin tarkasti. Esimerkiksi ABS-ohjainlaite on mahdollista suodattaa vielä pumppuun, pumpun kiinnikkeeseen ja niin edelleen. Kaikki Ford varaosat sisältävät myös saatavuustiedot, tuotekuvaukset ja kuvat, joten tiedät tasan tarkkaan, mitä olet ostamassa. Mikäli hakusessa on kaikista edullisimmat Ford varaosat, voit järjestää tarjolla olevat osat hinnan perusteella. Löydät Ford alkuperäiset varaosat myös etenemällä sivuston valikoin kautta.

Ford varaosat netistä edulliseen hintaan

Verkkokauppamme on kellon ympäri auki oleva paikka ostaa Ford varaosat edullisesti. Tilaamalla käytetyt Ford varaosat ja Ford lisävarusteet netistä, säästää rahan lisäksi myös aikaa ja vaivaa. Toimitus tuodaan perille kotiovelle, korjaamolle, postitoimistoon tai noutopostiin asiakkaan toiveiden mukaan. Myös nouto paikan päältä onnistuu toisinaan. Käytetyt mutta kunnossa olevat Ford varaosat antavat jokaiselle keinon huoltaa ja korjata autonsa edullisesti. Verkkokaupassamme on laaja valikoima vaihtoehtoja eri auto- ja korimalleihin, mikä auttaa löytämään ratkaisun harvinaisimpiinkin ongelmiin. Toimitamme verkkokaupastamme Ford varaosat Suomen lisäksi myös kansainvälisesti, varsinkin muualle Eurooppaan. Muutamalla klikkauksella saa tarvitut Ford varaosat siis kauemmaksikin. Maksun voi hoitaa verkkokaupassamme turvallisesti seuraavilla maksutavoilla: pankkisiirto, Visa, Mastercard, Visa Electron, PayPal, Maestro. Tilaaja saa aina sähköpostiinsa linkin, jota kautta voi seurata tilauksen toimituksen etenemistä. Osien kustannukset vaihtelevat, mutta pyrimme tarjoamaan aina markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen. Yksi tärkeä etu on myös ympäristöystävällisyys. Käytettyjen autonosien uudelleenkäyttö vähentää jätteen määrää ja vähentää tarvetta valmistaa uusia osia, mikä säästää luonnonvaroja. Muista, että ostoksiin kuuluu myös 14 vuorokauden palautusoikeus.