Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen Suomi
Toimitus osoitteeseen:

Maksu

Hyväksymme seuraavat maksutavat:
• Pankkisiirto
• Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastreo
• PayPal

Pankkisiirto
Tällä maksutavalla voit tehdä tilauksia ja maksaa ne pankkisiirrolla.
Tämä maksutapa valitaan suoraan ostoprosessin aikana, maksua suoritettaessa ja valitsemalla ”Verkkopankki”. Lisätietojen antaminen ei ole tarpeen.
Kun osto on vahvistettu, sinut ohjataan Payseran verkkosivuille, jossa sinua pyydetään antamaan tilinumerosi, kirjautumistietosi ja PIN-tunnuksesi. (Lisätietoja palveluntarjoajastamme Payserasta löydät tästä https://www.paysera.com.)
Kun vahvistat tapahtuman, sinulle lähetetään vahvistus Payseran alustalle. Kun maksu on varmistettu, sinut ohjataan takaisin verkkosivumme vahvistussivulle.

Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro
Antamasi kortin tiedot käsitellään SSL-salausta käyttäen. Kun maksat luotto- tai pankkikortilla, sinua pyydetään antamaan kortin tarkistusluku (CVV). Kyseessä on korttiin painettu turvakoodi, jota käytetään sähköisen kaupankäynnin tapahtumissa. Luottokortit myöntävä taho tarkastaa ja valtuuttaa niiden käytön. Jos kyseinen taho ei hyväksy maksua, me emme ota vastuuta mahdollisista viivytyksistä tai toimituksen peruuntumisesta, emmekä voi tehdä minkäänlaista sopimusta kanssasi. Jos korttiasi ei hyväksytä, syy siihen voi olla yksi seuraavista:
• Kortin voimassaoloaika voi olla päättynyt. Tarkista, että korttisi viimeistä voimassaolopäivää ei ole ylitetty.
• Korttisi luottoraja voi olla saavutettu. Tarkista pankistasi, että korttisi luottorajaa ei ole ylitetty. 
• Antamasi tiedot voivat olla virheellisiä. Tarkista, että olet täyttänyt kaikki vaaditut kentät oikein. 

PayPal
Tämä maksutapa valitaan suoraan ostoprosessin aikana maksua suoritettaessa valitsemalla ”PayPal-maksu”. Lisätietojen antaminen ei ole tarpeen. Kun osto on vahvistettu, sinut ohjataan palveluntarjoajamme PayPalin verkkosivuille, jossa sinua pyydetään antamaan PayPal-tilitietosi. Kun maksu on varmistettu, sinut ohjataan takaisin verkkosivumme vahvistussivulle.