Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen Suomi
Toimitus osoitteeseen:

Ranskalainen Renault perustettiin jo vuonna 1899 ja nykyisin tämän menestyksekkään automerkin historia saa jatkoa esimerkiksi uusien sähköautomallien myötä. Ovoko.fi verkkokaupasta saa tilattua Renault varaosat sekä vanhempiin että uudempiin malleihin. Renault alkuperäiset varaosat ovat viisas valinta kaikenlaisiin huolto- ja korjaustöihin. Tilauksille saa myös 14 päivän palautustakuun, mikäli osa ei sovikaan.

Kuinka paljon Renault-auton osat maksavat?
Renault -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 0.71 eurosta.
Miksi ostaisin Renault-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman Renault-auton osia – jopa 967986 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.

Laaja valikoima osia eri Renault automalleihin Ovoko.fi:ssä

Renault varaosat löytyvät todennäköisesti aina helpoiten verkkokaupastamme. Olipa tarpeena esimerkiksi Renault Megane varaosat tai Renault Clio varaosat, löydät suuren valikoiman osia tyypillisiin sekä harvinaisimpiin huolto- ja korjaustöihin. Varaosia on saatavilla esimerkiksi näihin suosittuihin malleihin:

  • Captur
  • Clio
  • Duster
  • Kadjar
  • Koleos
  • Megane
  • Sandero
  • Talisman
  • Twingo
  • Zoe

Renault alkuperäiset varaosat löytyvät sivustoltamme myös lukuisiin muihin malleihin. Osia on tarjolla myös eri kori- ja vuosimalleihin kattavasti. Kaiken kaikkiaan verkkokaupassamme on tarjolla yli 14 miljoonaa varaosaa, joten ratkaisu kaikenlaisiin huolto- ja korjaustöihin löytyy hyvin suurella todennäköisyydellä aina sivustoltamme.

Miten löydän oikean Renault-osan autooni?

Kaikenlaiset Renault varaosat löytyvät aina nopeasti helposti käytettävästä verkkokaupastamme. Yksi tapa löytää osat, on kirjoittaa varaosan nimi hakukenttään. Tämän jälkeen osat voi suodattaa oman auto- ja korimallin mukaan. Toinen tapa etsiä tarvittu varaosa, on edetä valikon kautta ja suodattaa tarjolla olevat osat oman korimallin mukaan.

Voit myös suoraan klikata tällä sivulla näkyviä Renaul-malleja nähdäksesi kaikki sille mallille tarjolla olevat osat. Tämä on kätevä tapa löytää esimerkiksi Renault Trafic varaosat ja Renault Laguna varaosat. Halutessaan osat voi myös järjestää hinnan mukaan, mistä on hyötyä, jos esimerkiksi etsit mahdollisimman edullista osaa.

Verkkokaupastamme löytyy Renault varaosat kaikenlaisiin yleisiin ja harvinaisimpiin huolto- ja korjaustöihin. Laajasta valikoimastamme löytyvät muun muassa jarrupalat, iskunvaimentimet, sytytystulpat, ilmansuodattimet, kytkimet, vaihteiston osat, vetoakselit ja moottorin komponentit. Tarjoamme myös valtavan valikoiman sähköisiä osia, kuten ajovaloja, vilkkuja ja akkuja. Ovoko.fi tarjoaa monipuoliset varaosat kaikkiin yleisiin Renault-malleihin. Toki sivustoltamme löytyy myös muiden automerkkien osat, kuten Dacia varaosat sekä Lexus varaosat.

Osta käytettyjä Renault-varaosia edulliseen hintaan

Verkkokaupastamme löytyy Renault käytetyt varaosat kaikenlaisiin ongelmiin. Alkuperäiset käytetyt varaosat ovat monessakin mielessä viisas ja turvallinen valinta, ja ne esimerkiksi sopivat varmemmin ilman ongelmia. Hinta riippuu aina tarvitusta osasta, mutta tähtäämme aina markkinoiden parhaaseen hinta-laatusuhteeseen korkeimmista laatustandardeista tinkimättä.

Verkkokaupastamme voi ostaa Renault varaosat turvallisia ja tunnettuja maksutapoja käyttäen. Tarjolla oleviin maksutapoihin kuuluu Mastercard, Visa, Visa Electron, tilisiirto, PayPal ja Maestro. Tavarat toimitetaan joka puolelle Suomea ja myös kansainvälisesti. Nopeat toimitukset tuovat tavarat suoraan kotiovelle tai korjaamolle ilman että autoa tarvitsee seisottaa tyhjänpanttina huoltotyötä odottamassa.

Käytetyt alkuperäiset Renault varaosat ovat edullisia, takaavat täydellisen sopivuuden autoosi ja ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne vähentävät tarvetta valmistaa uusia osia. Ne tarjoavat käytännössä saman laadun ja luotettavuuden kuin uudet osat, mutta pienemmällä kustannuksella. Asiakas voi säästää aikaa ja rahaa ostamalla käytetyt varaosat verkkokaupastamme. Toki valikoimaamme kuuluu myös muiden merkkien osat, kuten Mazda varaosat.

Käytetyt Renault-varaosat eri automalleihin rahat takaisin -takuulla

Tilatessa Renault varaosat verkkokaupastamme, asiakas saa 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus on voimassa 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Katso palautuskäytäntö lisätietojen saamiseksi.

Paitsi että Renault käytetyt varaosat tarjoavat hyvää hinta-laatusuhdetta ja ympäristöystävällisyyttä, saa niihin sivustoltamme siis myös kattavan palautustakuun. Renault alkuperäiset varaosat ovatkin turvallinen valinta, sillä asiakas ei joudu tyytymään epäsopivaan tuotteeseen. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman varaosia eri Renault-malleihin, joten sivustollamme käynti on aina varma valinta varaosatarpeen iskiessä.