Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen:
Suomi
Toimitus osoitteeseen:
Suomi

Toimitus osoitteeseen:

Käytetyt Renaultin osat

Ranskalainen autonvalmistaja Renault S. A. perustettiin vuonna 1899 kolmen veljeksen ja heidän yhteisen ystävänsä toimesta. Yksi veljeksistä, Louis Renault, oli vastuussa luovista ja tuotantoon liittyvistä prosesseista kolmen muun osakkaan keskittyessä yhtiön johtamiseen. Automerkin yli sadan vuoden historia on esimerkillinen menestystarina.

Tänä päivänä Renault toteuttaa onnistuneesti innovatiivisia ratkaisuja, yhdistää houkuttelevan muotoilun virheettömään laatuun ja täyttää ostajiensa erilaiset tarpeet ja odotukset.

Renaultin suosituimpia malleja ovat: Renault Megane II, Renault Scenic I, Renault Megane I, Renault Megane III, Renault Megane II. Sivustomme tarjoaa käytettyjä Renaultin varaosia näihin ja moniin muihin sen malleihin.

Tämän valmistajan autot ovat hyvin suosittuja, minkä vuoksi Renaultin käytettyjä osia haetaan usein sivustoltamme. Olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota laajan valikoiman tarvitsemiasi osia.


Kuinka paljon Renault-auton osat maksavat?
Renault -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 49 eurosta.
Miksi ostaisin Renault-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman Renault-auton osia – jopa 10000 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.

Renault

OVOKO.FI-sivustolla on kadehdittava valikoima Renault-autonosia osaluokittain jaoteltuina: valaisujärjestelmät, korit, voimansiirrot, ilmastointi-/lämmitysjärjestelmät, moottorit, jarrujärjestelmät jne. Määritä tarpeesi ja hyödy sivustomme tarjoamasta valikoimasta.

Yhdistämme voimamme yli 2976 romuttamon ja käytettyjen osien kauppiaan kanssa, joten pystymme tarjoamaan valtavan valikoiman autonosia. Sinä voit valita parhaat osat hakukriteeriesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaisesti.

Suuri osa Renault-ajoneuvojen osista on seuraavien, suosituimpien mallien uusia ja käytettyjä osia: Renault Megane II, Renault Scenic I, Renault Megane I, Renault Megane III, Renault Megane II jne. Alkuperäisiä autonosia houkuttelevin hinnoin.

Miksi on järkevää ostaa Renault-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta?

  • Meillä on äärimmäisen laaja valikoima Renault-ajoneuvojen osia, joten emme epäile hetkeäkään, ettet löytäisi juuri sitä, mitä olet etsimässä.
  • Sivustomme tuotesuodatin tuo valtavasti etua; sen avulla löydät etsimäsi osan nopeasti ja helposti. Voit suodattaa tuotehakua tiettyjen kriteerien mukaan, kuten auton valmistaja, malli, valmistusvuosi, osaluokka, moottorin iskutilavuus ja niin edelleen. Kriteerien käyttö tarkentaa hakua, mikä säästää kallista aikaasi.
  • Kun ostat Renault-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta, voit suunnitella ostoprosessin täysin itse ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä on yksi verkkokaupan suurimmista eduista – voit suorittaa ostoksesi missä ja milloin se sinulle parhaiten sopii.
  • Me huolehdimme tuotteidesi nopeasta toimituksesta Eurooppaan ja sen ulkopuolelle.
  • Älä tuhlaa aikaasi romuttamoja kiertämällä tai ajelemalla ympäriinsä liikenneruuhkissa – löydät tarvitsemasi osat OVOKO.FI-sivustolta ja voit ostaa ne vaivattomasti vain muutamalla napin painalluksella.
  • Jos et tiedä, minkä Renault-autonosan tarvitset tai jos et löydä etsimääsi osaa hakua käyttämällä, ota toki yhteyttä tiimiimme. Me neuvomme mielellämme, vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua ostopäätöksen tekemisessä. Voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä sivustollamme olevan kaavakkeen.
  • Renault-ajoneuvojen osat – aina suurenmoisella hinta-laatu-suhteella.
  • Myönnämme rahat takaisin -takuun kaikille asiakkaillemme – jos ostamasi osa ei sovi, sinulla on mahdollisuus palauttaa se maksutta ja saada rahasi takaisin.

OVOKO.FI-sivustolla myydään vain korkealuokkaisia uusia ja käytettyjä Renault-ajoneuvon osia. Osta verkossa, säästä aikaa ja rahaa ja kuluta vähemmän.