Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.4 / 5
Toimitus osoitteeseen:
Suomi
Toimitus osoitteeseen:
Suomi

Toimitus osoitteeseen:

Käytetyt BMW:n osat

 Saksalainen autojen, moottoripyörien ja moottorien valmistaja BMW kuuluu automarkkinoiden maineikkaimpien nimien joukkoon. Suuri määrä tämän valmistajan ajoneuvoja kiertää maailman teitä tänäkin päivänä. Kun Karl Rapp perusti yrityksen vuonna 1913, sen nimeksi tuli Rapp Motorenwerke GmbH. Muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 1917, nimeksi vaihtui BMW, jolla automerkki tunnetaan hyvin myös tänä päivänä.

BMW:n vahvuuksina pidetään sen luotettavuutta, laatua ja houkuttelevaa ajokokemusta. Merkin ajoneuvot puhuttelevat kuljettajia, jotka arvostavat tyylikkäitä urheiluautoja ja pitävät vauhdikkaasta ja miellyttävästä ajosta.

BMW:n suosituimpia malleja ovat: BMW 7 E23, BMW 5 E34, BMW 7 E38, BMW 7 F01 F02 F03 F04, BMW 7 E65 E66. Sivustomme tarjoaa käytettyjä BMW:n varaosia näihin ja moniin muihin sen malleihin.

BMW:n ajoneuvojen suosiosta johtuen BMW:n käytettyjä osia haetaan jatkuvasti. OVOKO.FI-sivustolta löydät valtavan valikoiman tarvitsemiasi osia.


Kuinka paljon BMW-auton osat maksavat?
BMW -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 40 eurosta.
Miksi ostaisin BMW-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman BMW-auton osia – jopa 10000 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.

BMW

OVOKO.FI-sivustolla on kadehdittava valikoima BMW-autonosia osaluokittain jaoteltuina: valaisujärjestelmät, korit, voimansiirrot, ilmastointi-/lämmitysjärjestelmät, moottorit, jarrujärjestelmät jne. Määritä tarpeesi ja hyödy sivustomme tarjoamasta valikoimasta.

Yhdistämme voimamme yli 2550 romuttamon ja käytettyjen osien kauppiaan kanssa, joten pystymme tarjoamaan valtavan valikoiman autonosia. Sinä voit valita parhaat osat hakukriteeriesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaisesti.

Suuri osa BMW-ajoneuvojen osista on seuraavien, suosituimpien mallien uusia ja käytettyjä osia: BMW 7 E23, BMW 5 E34, BMW 7 E38, BMW 7 F01 F02 F03 F04, BMW 7 E65 E66 jne. Alkuperäisiä autonosia houkuttelevin hinnoin.

Miksi on järkevää ostaa BMW-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta?

  • Meillä on äärimmäisen laaja valikoima BMW-ajoneuvojen osia, joten emme epäile hetkeäkään, ettet löytäisi juuri sitä, mitä olet etsimässä.
  • Sivustomme tuotesuodatin tuo valtavasti etua; sen avulla löydät etsimäsi osan nopeasti ja helposti. Voit suodattaa tuotehakua tiettyjen kriteerien mukaan, kuten auton valmistaja, malli, valmistusvuosi, osaluokka, moottorin iskutilavuus ja niin edelleen. Kriteerien käyttö tarkentaa hakua, mikä säästää kallista aikaasi.
  • Kun ostat BMW-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta, voit suunnitella ostoprosessin täysin itse ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä on yksi verkkokaupan suurimmista eduista – voit suorittaa ostoksesi missä ja milloin se sinulle parhaiten sopii.
  • Me huolehdimme tuotteidesi nopeasta toimituksesta Eurooppaan ja sen ulkopuolelle.
  • Älä tuhlaa aikaasi romuttamoja kiertämällä tai ajelemalla ympäriinsä liikenneruuhkissa – löydät tarvitsemasi osat OVOKO.FI-sivustolta ja voit ostaa ne vaivattomasti vain muutamalla napin painalluksella.
  • Jos et tiedä, minkä BMW-autonosan tarvitset tai jos et löydä etsimääsi osaa hakua käyttämällä, ota toki yhteyttä tiimiimme. Me neuvomme mielellämme, vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua ostopäätöksen tekemisessä. Voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä sivustollamme olevan kaavakkeen.
  • BMW-ajoneuvojen osat – aina suurenmoisella hinta-laatu-suhteella.
  • Myönnämme rahat takaisin -takuun kaikille asiakkaillemme – jos ostamasi osa ei sovi, sinulla on mahdollisuus palauttaa se maksutta ja saada rahasi takaisin.

OVOKO.FI-sivustolla myydään vain korkealuokkaisia uusia ja käytettyjä BMW-ajoneuvon osia. Osta verkossa, säästä aikaa ja rahaa ja kuluta vähemmän.