Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen Suomi
Toimitus osoitteeseen:

PSA Peugeot Citroën -yhtiöön kuuluva Peugeot on Ranskan suurin autonvalmistaja. Sähköautoihin viime vuosina paljon panostanut Peugeot on myös suomalaisten keskuudessa arvostettu automerkki. Ovoko.fi tarjoaa laajan valikoiman varaosia Peugeot-malleihin. Kaikki Peugeot varaosat saa tilattua sivustoltamme 14 vuorokauden palautusoikeudella, mikäli tuote ei jostain syystä sovikaan.

Kuinka paljon Peugeot-auton osat maksavat?
Peugeot -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 0.24 eurosta.
Miksi ostaisin Peugeot-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman Peugeot-auton osia – jopa 796477 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.

Laaja valikoima käytettyjä Peugeotin osia

Alkuperäiset Peugeot varaosat on helppo löytää aina Ovoko.fi:stä. Tarjolla on auton osia sekä suosituimpiin korimalleihin että myös harvinaisimpiin malleihin. Mainittakoon, että Peugeot varaosat löytyvät esimerkiksi seuraaviin suosittuihin malleihin:

Toimitamme asiakkaillemme eri puolilla Suomea kaikki Peugeot varaosat aina korin ja moottorin osia myöten. Valikoimastamme löytyy kaikki tyypillisesti vaihtoa tarvitsevat osat, kuten jarrupalat, öljyn- ja ilmansuodattimet, sytytystulpat, jakohihna ja iskunvaimentimet. Lisäksi valikoimassamme on harvinaisempiakin osia, joita normaalisti pitää vaihtaa vain esimerkiksi kolarin tai muun onnettomuuden jälkeen. Verkkokaupastamme löytyy myös muiden merkkien osat, kuten Lexus varaosat ja Saab varaosat, ja kaiken kaikkiaan käytettyjä auton osia onkin valikoimassamme yli 14 miljoonaa.

Käytettyjen Peugeotin osien ostamisen edut

Peugeot käytetyt varaosat tarjoavat auton omistajille useita etuja. Ensinnäkin valikoimassamme on valtava valikoima käytettyjä auton osia, joten olipa tarve mikä tahansa, siihen todennäköisesti löytyy ratkaisu sivustoltamme. Alkuperäiset Peugeot varaosat ovat myös taloudellisesti fiksu hankinta, koska ne ovat usein huomattavasti edullisempia kuin uudet vastaavat osat. Auton omistajat voivat siis säästää pitkän pennin hyödyntämällä käytettyjen osien markkinat.

Käytettyjen varaosien käyttö edistää myös ympäristönsuojelua. Sen sijaan, että hylätyt autonosat päätyisivät kaatopaikoille, ne voidaan kierrättää ja hyödyntää uudelleen. Tämä vähentää jätteen määrää ja luonnonvarojen kulutusta, mikä puolestaan edistää kestävää kehitystä myös autoalalla, jonka usein nähdään kuormittavan luonnonvaroja.

Käytettyjen auton osien hankkiminen voi myös nopeuttaa korjaus- ja huoltotöitä, sillä osat ovat usein heti saatavilla. Tämä on erityisen merkittävää vanhempien mallien ollessa kyseessä, koska niihin uusien osien saaminen voi olla joskus työn alla. Vanhempia mallejakaan ei siis tarvitse enää seisottaa varaosia odotellessa turhaan tyhjän panttina.

Miten valitsen oikean osan Ovoko.fi -sivustolta?

Oikean varaosan löytäminen sivustoltamme on tehty mahdollisimman helpoksi. Voit esimerkiksi kirjoittaa tarvitsemasi varaosan nimen, osanumeron, mallin tai valmistajan sivuston hakukenttään. Tämän jälkeen tuloksia voi suodattaa vielä tarkemmin, jotta löydät juuri omaan autoosi sopivan osan.

Toinen tapa on edetä valikon kautta, jossa on listattu kaikki tarjolla olevat varaosat. Kun olet löytänyt oikean varaosan, voit suodattaa näkyviin vain omaan auto- ja korimalliisi sopivat osat. Asiakas voikin säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa kätevien suodatusominaisuuksien avulla, joilla löytää hetkessä Peugeot varaosat myös auton valmistusvuoden mukaan. Osat voi myös järjestää hinnan mukaan, mikä on kätevää esimerkiksi mahdollisimman edullista varaosaa etsiessä. Kannattaa myös huomata, että tällä sivulla on valmiit linkit, joiden avulla pääset suoraan näkemään kaikki omaan automalliisi tarjolla olevat osat. Sivustoltamme alkuperäiset Peugeot varaosat on helppo ostaa edullisesti. Hinta riippuu aina asiakkaan tarkoista vaatimuksista, mutta käytetyt osat voivat tuoda uusiin osiin verrattuna suuria säästöjä. Valikoimastamme löytyy tien päällä usein nähtävien automerkkien lisäksi myös harvinaisempien merkkien osat, kuten Jaguar varaosat.

Peugeot varaosat: hyvät hinnat ja nopeat toimitukset

Auton varaosia netistä tilatessaan moni on huolissaan toimitukseen ja palauttamiseen liittyen. Olemmekin halunneet tehdä osien tilaamisesta, vastaanottamisesta ja palauttamisesta asiakkaille mahdollisimman helppoa. Toimitamme tuotteet nopealla toimituksella joka puolelle Suomea (ja kansainvälisesti), ja lisäksi asiakkaillamme on oikeus palauttaa Peugeot varaosat, mikäli ne eivät omaan autoon sovi. Palautusoikeus on voimassa 14 vuorokautta toimituksesta. Palautusoikeuden ansiosta Peugeot varaosat voikin tilata sivustoltamme mahdollisimman riskittömästi. Kaiken kaikkiaan tarjoammekin Peugeot käytetyt varaosat eri puolille Suomea edullisesti, nopeasti ja turvallisesti.