Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen:
Suomi
Toimitus osoitteeseen:
Suomi

Toimitus osoitteeseen:

Käytetyt Toyotan osat

Toyotan autoihin liitetään ansaitusti ominaisuuksia, kuten korkea laatu ja kestävyys. Toyota Motor Corporation on japanilainen yritys ja maailmanlaajuisesti johtava autonvalmistaja. Vuonna 1933 perustettu yhtiö nauttii tänä päivänä maailmanlaajuista tunnustusta. Se valmistaa miljoonia uusia ajoneuvoja joka vuosi korkealla liikevaihdolla sekä investoi tuotekehitykseen ja viimeisimpään teknologiaan. Toyota vastaa tämän päivän erilaisten kuljettajien tarpeisiin, ja tavanomaisten mallien lisäksi sen hybridiajoneuvot saavat osaksensa suurta huomiota.

Toyota on täydellinen ratkaisu niille, jotka arvostavat laatua, luotettavuutta, kustannustehokkuutta ja kestävyyttä.

Toyotan suosituimpia malleja ovat: Toyota Avensis T270, Toyota Avensis T220, Toyota Avensis T220, Toyota Avensis T250, Toyota Avensis T270. OVOKO.FI-sivusto tarjoaa käytettyjä Toyotan varaosia näihin ja moniin muihin sen malleihin.

Toyota-ajoneuvojen äärimmäisestä suosiosta johtuen Toyotan käytettyjä osia haetaan jatkuvasti sivustoltamme.


Kuinka paljon Toyota-auton osat maksavat?
Toyota -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 67 eurosta.
Miksi ostaisin Toyota-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman Toyota-auton osia – jopa 10000 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.

Toyota

OVOKO.FI-sivustolla on kadehdittava valikoima Toyota-autonosia osaluokittain jaoteltuina: valaisujärjestelmät, korit, voimansiirrot, ilmastointi-/lämmitysjärjestelmät, moottorit, jarrujärjestelmät jne. Määritä tarpeesi ja hyödy sivustomme tarjoamasta valikoimasta.

Yhdistämme voimamme yli 2976 romuttamon ja käytettyjen osien kauppiaan kanssa, joten pystymme tarjoamaan valtavan valikoiman autonosia. Sinä voit valita parhaat osat hakukriteeriesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaisesti.

Suuri osa Toyota-ajoneuvojen osista on seuraavien, suosituimpien mallien uusia ja käytettyjä osia: Toyota Avensis T270, Toyota Avensis T220, Toyota Avensis T220, Toyota Avensis T250, Toyota Avensis T270 jne. Alkuperäisiä autonosia houkuttelevin hinnoin.

Miksi on järkevää ostaa Toyota-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta?

  • Meillä on äärimmäisen laaja valikoima Toyota-ajoneuvojen osia, joten emme epäile hetkeäkään, ettet löytäisi juuri sitä, mitä olet etsimässä.
  • Sivustomme tuotesuodatin tuo valtavasti etua; sen avulla löydät etsimäsi osan nopeasti ja helposti. Voit suodattaa tuotehakua tiettyjen kriteerien mukaan, kuten auton valmistaja, malli, valmistusvuosi, osaluokka, moottorin iskutilavuus ja niin edelleen. Kriteerien käyttö tarkentaa hakua, mikä säästää kallista aikaasi.
  • Kun ostat Toyota-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta, voit suunnitella ostoprosessin täysin itse ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä on yksi verkkokaupan suurimmista eduista – voit suorittaa ostoksesi missä ja milloin se sinulle parhaiten sopii.
  • Me huolehdimme tuotteidesi nopeasta toimituksesta Eurooppaan ja sen ulkopuolelle.
  • Älä tuhlaa aikaasi romuttamoja kiertämällä tai ajelemalla ympäriinsä liikenneruuhkissa – löydät tarvitsemasi osat OVOKO.FI-sivustolta ja voit ostaa ne vaivattomasti vain muutamalla napin painalluksella.
  • Jos et tiedä, minkä Toyota-autonosan tarvitset tai jos et löydä etsimääsi osaa hakua käyttämällä, ota toki yhteyttä tiimiimme. Me neuvomme mielellämme, vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua ostopäätöksen tekemisessä. Voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä sivustollamme olevan kaavakkeen.
  • Toyota-ajoneuvojen osat – aina suurenmoisella hinta-laatu-suhteella.
  • Myönnämme rahat takaisin -takuun kaikille asiakkaillemme – jos ostamasi osa ei sovi, sinulla on mahdollisuus palauttaa se maksutta ja saada rahasi takaisin.

OVOKO.FI-sivustolla myydään vain korkealuokkaisia uusia ja käytettyjä Toyota-ajoneuvon osia. Osta verkossa, säästä aikaa ja rahaa ja kuluta vähemmän.