Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen Suomi
Toimitus osoitteeseen:

Volvon henkilöautot tunnetaan niiden erinomaisesta laadusta, luotettavuudesta, turvallisuudesta ja ajomukavuudesta. Ovoko.fin verkkosivuilta löydät Volvo varaosat lukuisiin eri malleihin. Valikoimamme on valtava ja asiakkaana saat myös 14 päivän palautustakuun, jos varaosa ei syystä tai toisesta sovikaan tarpeeseesi. Volvon suosituimpia malleja ovat: Volvo S40, V40, Volvo S60, Volvo V50, Volvo XC90, Volvo XC60. Sivustomme tarjoaa käytettyjä Volvon varaosia näihin ja moniin muihin sen malleihin.

Kuinka paljon Volvo-auton osat maksavat?
Volvo -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 0.49 eurosta.
Miksi ostaisin Volvo-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman Volvo-auton osia – jopa 679380 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.

Laaja valikoima käytettyjä Volvon osia

Verkkokaupastamme löytyy Volvo varaosat lukuisiin eri malleihin, kuten Volvo V50, XC60 ja S80. Valikoimaamme kuuluu kaikki vaihtoa tarvitsevat osat, kuten jarrupalat, iskunvaimentimet, ja ilmansuodattimet. Tarjoamme asiakkaillemme Volvo auton varaosat myös moottoriin ja elektroniikkaan liittyen korimallista riippumatta. Meiltä löydät myös laadukkaat ajovalot, polttoainesuodattimet ja kytkimet. Kattava valikoimamme sisältää osia niin vanhempiin kuin uudempiin Volvo-malleihin, ja verkkokaupastamme tilatut tuotteet toimitetaan nopeasti ja luotettavasti.

Käytetyt Volvo varaosat edullisesti ja nopeasti eri malleihin

Ovoko.fi tarjoaa edulliset ja laadukkaat Volvo varaosat, jotka toimitetaan nopeasti asiakkaillemme eri puolilla Suomea. Verkkosivustoltamme löytyy Volvo auton varaosat moniin eri malleihin, ja sopivan osan löytäminen on tehty helpoksi. 

Käytettyjen auton osien hankkiminen on taloudellisesti järkevää; ne ovat edullisia, ja laajan valikoiman ansiosta jokainen löytää tarpeisiinsa sopivan osan. Käytettyjen osien käyttö tukee myös ympäristönsuojelua vähentämällä uusien osien valmistuksesta aiheutuvaa kuormitusta.  Hinnoittelumme on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen hinta-laatusuhde, joustamatta kuitenkaan lainkaan tiukoista laatuvaatimuksista. Käytettyjen varaosien hyödyntäminen on kustannustehokasta ja ekologista, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon autojen korjaukseen ja huoltoon. Verkkokaupastamme löytyy myös muiden automerkkien osat, kuten Opel varaosat, MB varaosat sekä VW varaosat.

Löydä tarvitsemasi Volvo varaosat osoitteesta Ovoko.fi

Jokainen voi löytää sopivat Volvo varaosat sivustoltamme hetkessä. Tältä sivulta löydät valmiit linkit eri malleihin, joista löytyy suoraan varaosat näihin malleihin.  Voit myös käyttää sivuston hakukenttää, kirjoittaaksesi siihen suoraan varaosan nimen, osanumeron tai vaikka mallin nimen. Yksi tapa löytää sopivat Volvo osat, on myös edetä valikon kautta aluksi oikean varanosan sivulle ja sitten suodattaa hakutuloksiin vain haluamasi automallin varaosat. Voit suodattaa tulokset automallin ja korimallin mukaan ja lisäksi järjestää tarjolla olevat varaosat vielä hinnan perusteella.

Toimitamme verkkokaupan tuotteita kaikkialle Suomessa

Verkkokauppamme tarjoaa kätevän tavan hankkia Volvo osat toimitettuna suoraan kotiovelle tai verstaalle ympäri Suomea. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että Volvo varaosat saapuvat nopeasti ja vaivattomasti asiakkaidemme luo, riippumatta heidän sijainnistaan. Toisin sanoen toimitamme osat nopeasti myös lappiin ja Ahvenanmaalle. Kaikki verkkokauppamme tuotteet toimitetaan nopealla kuljetuksella, joka kattaa sekä maansisäiset että ulkomaan toimitukset. Muutamalla hiiren napsautuksella asiakkaat voivat löytää ja tilata juuri ne sopivat käytetyt varaosat Volvoon, jotka korvaavat vialliset osat. Nopea ja helppo toimitusmenetelmä takaa, että korjaus- ja huoltotarpeet voidaan hoitaa tehokkaasti ja auton ei tarvitse seistä pihassa tyhjän panttina.

Käytetyt Volvo-osat 14 päivän palautusoikeudella

Ovoko.fi sitoutuu asiakastyytyväisyyteen ja Volvo varaosat saa verkkokaupastamme aina 14 päivän palautusoikeudella. Asiakkaat voivat ostaa luottavaisin mielin, koska osat on tarvittavissa mahdollista palauttaa. Maksaminen verkkokaupassamme on turvallista, ja maksutapana voi käyttää seuraavia maksutapoja: PayPal, Visa, Mastercard, Visa Electron, tilisiirto ja Maestro. Volvo alkuperäiset varaosat saa verkkokaupastamme aina turvallisesti myös rahat takaisin -takuun ansiosta. Tämä takuu mahdollistaa vaihdon, jos käytetyt varaosat Volvoon eivät sovi, tai jopa täyden hyvityksen. Tämän tarjouksen voi hyödyntää 14 päivän kuluessa toimituksesta.