Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen Suomi
Toimitus osoitteeseen:

Käytetyt SEATin osat

Seat-tuotemerkki sai alkunsa Espanjasta vuonna 1950. Merkistä tuli nopeasti suosittu, ja tänään espanjalainen autonvalmistaja tunnetaan maailmanlaajuisesti. Sen autot ovat valloittaneet monen autoilijan sydämen. SEAT myytiin saksalaiselle Volkswagen Group -yhtymälle vuonna 1986.

SEATin ajoneuvot kiinnittävät huomion moitteettomalla muotoilullaan sekä hienostuneella tyylillään ja eleganssillaan, joten ei ole yllätys, että sen ajoneuvot ovat suosittuja niin miesten kuin naistenkin keskuudessa.

SEATin suosituimpia malleja ovat: Seat Leon (1M), Seat Leon (1P), Seat Altea, Seat Ibiza III (6L), Seat Ibiza IV (6J,6P). Sivustomme tarjoaa erilaisia SEATin käytettyjä osia näihin ja moniin muihin sen malleihin.

SEATin valmistamat autot ovat suosittuja myös Suomessa, joten sivustomme hakutyökalua käytetään usein erilaisten SEATin osien etsimiseen.


Kuinka paljon Seat-auton osat maksavat?
Seat -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 0.24 eurosta.
Miksi ostaisin Seat-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman Seat-auton osia – jopa 380554 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.