Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen Suomi
Toimitus osoitteeseen:

Käytetyt Land Rover -varaosat

Land Rover on yksi tunnetuimpia SUV-valmistajia maailmassa. Yritys on osa isobritannialaista Jaguar Land Rover -yhtiötä. Ensimmäinen Land Rover -malli valmistui vuonna 1970. Muihin tunnettuihin autonvalmistajiin verrattuna yritys on nuori, mutta se on saavuttanut suosiota nopeasti, ja tänä päivänä se yhdistää monia tehokkaiden, ylellisten ja luotettavien SUV-ajoneuvojen ystäviä ympäri maailman.

Land Rover -SUV-ajoneuvoissa yhdistyvät hienostuneisuus, tehokkuus, vankka muotoilu ja paras ajokokemus, minkä tehokas auto voi tarjota.

Land Roverin suosituimpia malleja ovat: Land Rover Discovery 3 - LR3, Land Rover Freelander, Land Rover Range Rover Sport L494, Land Rover Range Rover Sport L320, Land Rover Range Rover L322. OVOKO.FI-sivusto tarjoaa käytettyjä Land Roverin varaosia kaikkiin valmistajan malleihin.

Maamme autoilijat ovat varsin kiinnostuneita tästä brändistä, joten ihmiset käyttävät usein sivuston hakutyökalua käytettyjen Land Roverin osien etsimiseen.


Kuinka paljon Land Rover-auton osat maksavat?
Land Rover -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 0.26 eurosta.
Miksi ostaisin Land Rover-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman Land Rover-auton osia – jopa 208093 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.

Land Rover

OVOKO.FI-sivustolla on kadehdittava valikoima Land Rover-autonosia osaluokittain jaoteltuina: valaisujärjestelmät, korit, voimansiirrot, ilmastointi-/lämmitysjärjestelmät, moottorit, jarrujärjestelmät jne. Määritä tarpeesi ja hyödy sivustomme tarjoamasta valikoimasta.

Yhdistämme voimamme yli 3426 romuttamon ja käytettyjen osien kauppiaan kanssa, joten pystymme tarjoamaan valtavan valikoiman autonosia. Sinä voit valita parhaat osat hakukriteeriesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaisesti.

Suuri osa Land Rover-ajoneuvojen osista on seuraavien, suosituimpien mallien uusia ja käytettyjä osia: Land Rover Discovery 3 - LR3, Land Rover Freelander, Land Rover Range Rover Sport L494, Land Rover Range Rover Sport L320, Land Rover Range Rover L322 jne. Alkuperäisiä autonosia houkuttelevin hinnoin.

Miksi on järkevää ostaa Land Rover-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta?

  • Meillä on äärimmäisen laaja valikoima Land Rover-ajoneuvojen osia, joten emme epäile hetkeäkään, ettet löytäisi juuri sitä, mitä olet etsimässä.
  • Sivustomme tuotesuodatin tuo valtavasti etua; sen avulla löydät etsimäsi osan nopeasti ja helposti. Voit suodattaa tuotehakua tiettyjen kriteerien mukaan, kuten auton valmistaja, malli, valmistusvuosi, osaluokka, moottorin iskutilavuus ja niin edelleen. Kriteerien käyttö tarkentaa hakua, mikä säästää kallista aikaasi.
  • Kun ostat Land Rover-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta, voit suunnitella ostoprosessin täysin itse ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä on yksi verkkokaupan suurimmista eduista – voit suorittaa ostoksesi missä ja milloin se sinulle parhaiten sopii.
  • Me huolehdimme tuotteidesi nopeasta toimituksesta Eurooppaan ja sen ulkopuolelle.
  • Älä tuhlaa aikaasi romuttamoja kiertämällä tai ajelemalla ympäriinsä liikenneruuhkissa – löydät tarvitsemasi osat OVOKO.FI-sivustolta ja voit ostaa ne vaivattomasti vain muutamalla napin painalluksella.
  • Land Rover-ajoneuvojen osat – aina suurenmoisella hinta-laatu-suhteella.
  • Myönnämme rahat takaisin -takuun kaikille asiakkaillemme – jos ostamasi osa ei sovi, sinulla on mahdollisuus palauttaa se maksutta ja saada rahasi takaisin.

OVOKO.FI-sivustolla myydään vain korkealuokkaisia uusia ja käytettyjä Land Rover-ajoneuvon osia. Osta verkossa, säästä aikaa ja rahaa ja kuluta vähemmän.