Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen:
Suomi
Toimitus osoitteeseen:
Suomi

Toimitus osoitteeseen:

Käytetyt KIAn osat

KIA Motors Corporation avasi ovensa vuonna 1944 ja pitää hallussaan Korean vanhimman autonvalmistajan titteliä. Tänä päivänä yhtiöllä on tehtaita lukuisissa maissa, ja se valmistaa miljoonia KIA-merkillä varustettuja, menestyksekkäästi myyviä autoja ympäri maailman. KIAt ovat suosittuja niiden kestävyyden ja laadun vuoksi, ja niiden moderni, tyylikäs muotoilu viehättää estetiikkaa arvostavia ihmisiä.

KIAn suosituimpia malleja ovat: KIA Sportage, KIA Sportage, KIA Sportage, KIA Ceed, KIA Ceed. Sivustoltamme jokainen voi löytää tarvitsemiaan käytettyjä KIAn varaosia näihin ja moniin muihin sen malleihin.

Tämän valmistajan autot nauttivat maailmanlaajuista suosiota, mikä tarkoittaa sitä, että KIAn osat kuuluvat sivustomme eniten haettuihin tuotteisiin.


Kuinka paljon KIA-auton osat maksavat?
KIA -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 27 eurosta.
Miksi ostaisin KIA-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman KIA-auton osia – jopa 10000 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.

KIA

OVOKO.FI-sivustolla on kadehdittava valikoima KIA-autonosia osaluokittain jaoteltuina: valaisujärjestelmät, korit, voimansiirrot, ilmastointi-/lämmitysjärjestelmät, moottorit, jarrujärjestelmät jne. Määritä tarpeesi ja hyödy sivustomme tarjoamasta valikoimasta.

Yhdistämme voimamme yli 2976 romuttamon ja käytettyjen osien kauppiaan kanssa, joten pystymme tarjoamaan valtavan valikoiman autonosia. Sinä voit valita parhaat osat hakukriteeriesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaisesti.

Suuri osa KIA-ajoneuvojen osista on seuraavien, suosituimpien mallien uusia ja käytettyjä osia: KIA Sportage, KIA Sportage, KIA Sportage, KIA Ceed, KIA Ceed jne. Alkuperäisiä autonosia houkuttelevin hinnoin.

Miksi on järkevää ostaa KIA-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta?

  • Meillä on äärimmäisen laaja valikoima KIA-ajoneuvojen osia, joten emme epäile hetkeäkään, ettet löytäisi juuri sitä, mitä olet etsimässä.
  • Sivustomme tuotesuodatin tuo valtavasti etua; sen avulla löydät etsimäsi osan nopeasti ja helposti. Voit suodattaa tuotehakua tiettyjen kriteerien mukaan, kuten auton valmistaja, malli, valmistusvuosi, osaluokka, moottorin iskutilavuus ja niin edelleen. Kriteerien käyttö tarkentaa hakua, mikä säästää kallista aikaasi.
  • Kun ostat KIA-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta, voit suunnitella ostoprosessin täysin itse ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä on yksi verkkokaupan suurimmista eduista – voit suorittaa ostoksesi missä ja milloin se sinulle parhaiten sopii.
  • Me huolehdimme tuotteidesi nopeasta toimituksesta Eurooppaan ja sen ulkopuolelle.
  • Älä tuhlaa aikaasi romuttamoja kiertämällä tai ajelemalla ympäriinsä liikenneruuhkissa – löydät tarvitsemasi osat OVOKO.FI-sivustolta ja voit ostaa ne vaivattomasti vain muutamalla napin painalluksella.
  • Jos et tiedä, minkä KIA-autonosan tarvitset tai jos et löydä etsimääsi osaa hakua käyttämällä, ota toki yhteyttä tiimiimme. Me neuvomme mielellämme, vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua ostopäätöksen tekemisessä. Voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä sivustollamme olevan kaavakkeen.
  • KIA-ajoneuvojen osat – aina suurenmoisella hinta-laatu-suhteella.
  • Myönnämme rahat takaisin -takuun kaikille asiakkaillemme – jos ostamasi osa ei sovi, sinulla on mahdollisuus palauttaa se maksutta ja saada rahasi takaisin.

OVOKO.FI-sivustolla myydään vain korkealuokkaisia uusia ja käytettyjä KIA-ajoneuvon osia. Osta verkossa, säästä aikaa ja rahaa ja kuluta vähemmän.