Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen Suomi
Toimitus osoitteeseen:

KIA Motors Corporation aloitti toimintansa jo vuonna 1944, vaikka monille suomalaisille merkki onkin vielä uusi tuttavuus. KIA:t ovat tulleet suosituksi automerkiksi viime vuosina myös Suomessa edullisen hinnan, hyvän takuun, laadun ja modernin designin vuoksi. Ovoko.fi-verkkokaupasta KIA varaosat saa eri malleihin kätevästi ja nopeasti ja ostoille saa myös 14 päivän palautustakuun.

Kuinka paljon KIA-auton osat maksavat?
KIA -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 0.99 eurosta.
Miksi ostaisin KIA-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman KIA-auton osia – jopa 363204 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.

Laaja valikoima osia eri KIA-malleihin Ovoko.fi sivustolta

Verkkokaupastamme löytyy KIA varaosat kaikenlaisiin huolto- ja korjaustöihin. Käytännössä osia löytyy joitakin harvinaisimpia malleja lukuun ottamatta kaikkiin korimalleihin. Löydät siis hetkessä esimerkiksi tarvitsemasi KIA Ceed varaosat tai KIA Sportage varaosat.

Tarvitsipa autosi sitten uutta pakoputkea, laturia tai vaikka turboa, kaikenlaiset osat löytyvät valtavasta valikoimastamme. Valikoimaamme kuuluu myös jarrupalat, iskunvaimentimet, sytytystulpat, ilmansuodattimet ja monia muita kuluvia osia, joita voi tarvita myös harvinaisimpien huoltotöiden yhteydessä. Tarjoamme myös laajan valikoiman moottorin ja voimansiirron osia, kuten kytkimet, vaihteiston osat ja vetoakselit. Kaiken kaikkiaan verkkokaupassamme on tarjolla yli 14 miljoonaa käytettyä auton osaa, minkä vuoksi verkkokaupastamme onkin tullut suosittu sekä autokorjaamoiden että tee-se-itse-miesten keskuudessa. Käytetyt alkuperäisosat ovat kätevä ja usein myös edullinen ratkaisu monenlaisiin huolto- ja korjaustöihin, eikä KIA alkuperäiset varaosat ole tässä mikään poikkeus. Iso valikoima ja laadukkaat osat tekevät Ovoko.fi:stä kattavan palvelun kaikille KIA-auton omistajille. Toki verkkokaupastamme löytyy myös muiden merkkien osat, kuten Fiat varaosat ja Lexus varaosat.

Käytettyjen KIA-auton osien ostamisen edut

KIA-autot saavat usein kiitosta nykyaikaisesta muotoilustaan, ajomukavuudestaan ja korkeatasoisista turvallisuusominaisuuksistaan. Ulkoisesti KIA:n autot erottuvat dynaamisilla linjoillaan, tyylikkäillä LED-valoillaan ja aerodynaamisella rakenteellaan, joka parantaa polttoainetaloudellisuutta. 

Sisätiloissa KIA panostaa ergonomiaan ja laadukkaisiin materiaaleihin. Auto sisältää usein kosketusnäyttöjä, älypuhelimen integroinnin järjestelmään sekä mukavat istuimet pidemmillekin reissuille. Monen mallin turvallisuusominaisuuksiin kuuluu myös automaattinen hätäjarrutus, kaistavahti, törmäysvaroitin ja kuljettajan vireystilan valvonta.

Monipuoliset toiminnallisuudet tarkoittavat, että myös varaosia on tarjolla kirjavasti. Käytetyt KIA varaosat ovat alkuperäisiä, joten ne sopivat täydellisesti autoon ja takaavat käytännössä saman laadun ja suorituskyvyn kuin uudet osat. Tämä onkin kätevä ja turvallinen tapa ylläpitää auton kuntoa ja arvoa pidemmälläkin tähtäimellä. Käytetyt KIA varaosat sisältävät monia eri etuja. Ensinnäkin varaosia on hyvin saatavilla sekä tyyppivikoihin että harvinaisimpiin ongelmiin. KIA käytetyt varaosat ovat myös edullisempia, joten niiden avulla huolto- ja korjaustöiden kustannukset pysyvät matalampina. Ei voida myöskään unohtaa sitä, että KIA alkuperäiset varaosat ovat myös ympäristön kannalta viisas valinta. Käytettyjen osien hyödyntäminen vähentää uusien osien tuotantoa ja lisää kiertotaloutta. 

Miten löydän oikean KIA-osan Ovoko.fi-sivustolta?

Kaikenlaiset KIA varaosat ei varmastikaan löydy mistään niin helposti kuin verkkokaupastamme. Voit esimerkiksi kirjoittaa tarvitsemasi varaosan nimen hakukenttään ja sitten suodattaa tulokset auto- ja korimallisi mukaan. Toinen kätevä tapa on myös edetä valikon kautta aina tarvitsemaasi varaosaan asti ja suodattaa tulokset sitten omaan korimalliisi.

Löydät tältä sivulta myös suorat linkit eri KIA-mallien varaosavalikoimiin. Näin voit valita suoraan esimerkiksi KIA Sorento varaosat tai KIA Cerato varaosat ja sitten suodattaa varaosat tarpeittesi mukaan. Voit myös järjestää varaosat hinnan mukaan, mikä on kätevä vaihtoehto, jos esimerkiksi etsit mahdollisimman edullista osaa. Voit siis aina löytää sopivat osat vuosimallin ja muiden tekijöiden perusteella. Varaosia ostaessa ostajien vaakakupissa painaa hinnan lisäksi moni muukin tekijä. Varaosan pitää varmasti olla sopiva omaan autoon ja sen pitää myös kestää käytössä. Yhä useampi ostaja kiinnittää huomiota myös varaosien ympäristöystävällisyyteen. Ostaessa kannattaa ottaa huomioon myös se, että varaosien hinnat riippuvat aina siitä, minkä varaosan tarkalleen ottaen tarvitsee. Tähtäämme aina siihen, että verkkokaupassamme on paras hinta-laatusuhde ja varmistamme korkeimpien laatustandardien noudattamisen.

Käytetyt KIA-varaosat edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella

KIA varaosat saa tilattua verkkokaupastamme aina edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Varaosat on helppo etsiä omaan kori- ja vuosimalliin ja ne saa tilattua suoraan kotiovelle tai korjaamolle. 

Tilauksen voi tehdä turvallisia ja tunnettuja maksutapoja käyttäen. Ostaessa voi valita maksutavan seuraavista vaihtoehdoista: Visa, Visa Electron, Mastercard, tilisiirto, PayPal ja Maestro. Kaikki KIA käytetyt varaosat saa tilattua nopealla toimituksella, joten osat löytävät perille nopeasti joka puolelle Suomea ja myös ulkomaille. Sivustoltamme voi ostaa myös muiden automerkkien osat, kuten Jeep varaosat.