Asiakkaamme sanovat
Erinomainen
4.3 / 5
Toimitus osoitteeseen Suomi
Toimitus osoitteeseen:

Käytetyt Alfa Romeon osat 

Alfa Romeon historia ulottuu vuoteen 1910. Yhtiö on perustamisestaan alkaen keskittynyt valmistamaan autoja, joissa yhdistyvät käytännöllisyys ja nopeus. Vuodesta 1986 lähtien tämä italialainen autonvalmistaja on kuulunut FIAT-yhtymään. Alfa Romeota arvostetaan kuljettajien keskuudessa laatunsa vuoksi, mutta autourheilun ystävät ovat jo pitkään ihailleet ja juhlineet sen suorituksia kilparadoilla.

Alfa Romeon suosituimpia malleja ovat: Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 159, Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Mito. Käytetyt varaosat näihin ja lukuisiin muihin Alfa Romeon malleihin löydät OVOKO.FI-sivuston valtavasta valikoimasta.

Alfa Romeot ovat suosittuja myös meillä, joten ihmiset käyttävät usein sivuston hakutyökalua erilaisten Alfa Romeon osien etsimiseen.


Kuinka paljon Alfa Romeo-auton osat maksavat?
Alfa Romeo -autojen käytettyjen osien hinnat alkavat 1.28 eurosta.
Miksi ostaisin Alfa Romeo-auton osia verkossa OVOKO.FI:ltä?
OVOKO.FI yhdistää useita satoja romuttamoja Liettuassa, minkä ansiosta voimme tarjota hyvin laajan valikoiman Alfa Romeo-auton osia – jopa 109805 -nimikkeitä. Lisäksi kaikki osat toimitetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla, joten sopimattomat osat voidaan palauttaa meille täydellä hyvityksellä.

Alfa Romeo

OVOKO.FI-sivustolla on kadehdittava valikoima Alfa Romeo-autonosia osaluokittain jaoteltuina: valaisujärjestelmät, korit, voimansiirrot, ilmastointi-/lämmitysjärjestelmät, moottorit, jarrujärjestelmät jne. Määritä tarpeesi ja hyödy sivustomme tarjoamasta valikoimasta.

Yhdistämme voimamme yli 3426 romuttamon ja käytettyjen osien kauppiaan kanssa, joten pystymme tarjoamaan valtavan valikoiman autonosia. Sinä voit valita parhaat osat hakukriteeriesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaisesti.

Suuri osa Alfa Romeo-ajoneuvojen osista on seuraavien, suosituimpien mallien uusia ja käytettyjä osia: Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 159, Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Mito jne. Alkuperäisiä autonosia houkuttelevin hinnoin.

Miksi on järkevää ostaa Alfa Romeo-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta?

  • Meillä on äärimmäisen laaja valikoima Alfa Romeo-ajoneuvojen osia, joten emme epäile hetkeäkään, ettet löytäisi juuri sitä, mitä olet etsimässä.
  • Sivustomme tuotesuodatin tuo valtavasti etua; sen avulla löydät etsimäsi osan nopeasti ja helposti. Voit suodattaa tuotehakua tiettyjen kriteerien mukaan, kuten auton valmistaja, malli, valmistusvuosi, osaluokka, moottorin iskutilavuus ja niin edelleen. Kriteerien käyttö tarkentaa hakua, mikä säästää kallista aikaasi.
  • Kun ostat Alfa Romeo-ajoneuvojen osat OVOKO.FI-sivustolta, voit suunnitella ostoprosessin täysin itse ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä on yksi verkkokaupan suurimmista eduista – voit suorittaa ostoksesi missä ja milloin se sinulle parhaiten sopii.
  • Me huolehdimme tuotteidesi nopeasta toimituksesta Eurooppaan ja sen ulkopuolelle.
  • Älä tuhlaa aikaasi romuttamoja kiertämällä tai ajelemalla ympäriinsä liikenneruuhkissa – löydät tarvitsemasi osat OVOKO.FI-sivustolta ja voit ostaa ne vaivattomasti vain muutamalla napin painalluksella.
  • Alfa Romeo-ajoneuvojen osat – aina suurenmoisella hinta-laatu-suhteella.
  • Myönnämme rahat takaisin -takuun kaikille asiakkaillemme – jos ostamasi osa ei sovi, sinulla on mahdollisuus palauttaa se maksutta ja saada rahasi takaisin.

OVOKO.FI-sivustolla myydään vain korkealuokkaisia uusia ja käytettyjä Alfa Romeo-ajoneuvon osia. Osta verkossa, säästä aikaa ja rahaa ja kuluta vähemmän.